Brokers

Op BrokerTarieven.nl worden verschillende brokers met elkaar vergeleken. Klikt u hieronder op een broker voor meer informatie over deze broker. Wilt u de vergelijker starten, klik dan hier.

ABN AMRO biedt het product Direct Beleggen aan. De kosten bij ABN AMRO bestaan naast de transactiekosten ook uit bewaarloon, regeltarief en soms extra orderkosten. ABN AMRO hanteert een staffelkorting voor actieve beleggers.

> Meer over ABN AMRO

Alex werd in 1999 opgericht en was hiermee de eerste online broker. Zij gingen de strijd aan met de traditionele banken. In 2007 werd Alex overgenomen door concurrent BinckBank.

> Meer over Alex

Binck is de grootste, onafhankelijke Nederlandse online broker met een beursnotering aan Euronext Amsterdam. De onderneming heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje en heeft circa 526 Ftes in dienst (ultimo 2009).

> Meer over Binck

Capital Intervest werkt samen met verschillende brokers om beleggers zo de juiste platformen te kunnen aanbieden. Dit combineert Capital Intervest met haar eigen TradeRouter.

> Meer over Capital Intervest

DeGiro richt zich met lage tarieven op de markt in Nederland. De broker biedt een breed scala aan handelsmogelijkheden op het gebied van aandelen, opties, futures en trackers.

> Meer over DeGiro

Fortis Bank is ook één van die brokers die nog bewaarloon én regeltarief in rekening brengen. Het hanteert tevens een minimum aan bewaarloon van ruim 70 euro per jaar, waardoor het doorgaans zeker niet bij de goedkope brokers behoort.

> Meer over Fortis Bank

iDealing is een Britse online broker die sinds eind 2014 de Nederlandse markt heeft betreden. Het bedrijf onderscheidt zich door het handelen op Euronext aandelen (Amsterdam, Brussel en Parijs) gratis af te handelen. De belegger betaalt enkel de taksen.

> Meer over iDealing

IG Markets betreedt als CFD broker ook de markt voor gewone aandelenhandel met simpele en scherpe tarieven.

> Meer over IG

ING is een traditionele bank die duidelijk mee gaat in de concurrentie van online brokers. Helaas hanteren zij ook nog steeds een bewaarloon, waardoor de kosten onnodig worden verhoogd.

> Meer over ING

Lynx is sinds 2007 als online broker actief op de Nederlandse markt. Sinds 2008 is Lynx ook actief in België en Duitsland. Lynx maakt gebruik van het platform van Interactive Brokers en hanteert scherpe tarieven.

> Meer over Lynx

Mijnbroker is inmiddels niet meer actief als broker in Nederland. Zij boden beleggers de mogelijkheid aan om te handelen op Euronext in Amsterdam, Brussel en Parijs. Per 1 januari 2013 heeft Mijnbroker haar activiteiten moeten staken.

> Meer over Mijnbroker

ProRealtime is voornamelijk bekend van haar software voor Technische Analyse, onderliggend maken zij gebruik van het Amerikaanse Interactive Brokers om hun orders te verwerken

> Meer over ProRealtime Trading

De Rabobank biedt voor de zelfbelegger drie verschillende producten aan, te weten Basis, Select en Actief. Twee pakketten gaan gepaard met een abonnementsvorm, maar kennen dan wel lagere transactiekosten.

> Meer over Rabobank

Saxo Bank is een wereldwijde beleggingsbank met haar oorsprong in Denemarken. Sinds 2001 is de broker in het bezit van een Europese bankenstatus. Saxo Bank biedt haar beleggers onder andere de mogelijkheid om te handelen aandelen, opties, trackers, turbo's en futures. Vooral voor de handel in Nederlandse aandelen en opties is Saxo Bank scherp geprijsd.

> Meer over Saxo Bank

SNS Bank is gestopt met het aanbieden van SNS zelf beleggen. SNS trekt zich terug uit de markt waarin de concurrentie hevig woedt. Doe het zelf beleggers kunnen niet meer bij hen terecht.

> Meer over SNS

Today's Brokers was sinds 2002 actief in Nederland. Zij maken gebruik van het platform van Interactive Brokers. Daarnaast bieden zij eigen platforms aan. In januari 2016 werd de broker afdeling van Today's overgenomen door TradersOnly

> Meer over Today's Brokers

TradersOnly is een relatief nieuwe speler op de markt van brokers. Net als Lynx en Today's Brokers werken zij met het handelsplatform van Interactive Brokers. TradersOnly is opgericht door Maarten Verheyen en richt zich met name op de actievere belegger.

> Meer over TradersOnly

Op 17/07/2014 werd Tradzster overgenomen door TradersOnly. Hierbij is de focus van Tradzster verschoven van online broker naar het aanbieden van autotrading, waarbij de belegger via het StrategyShop platform de beleggingen van een expert automatisch kan laten uitvoeren op zijn/haar rekening. Op zoek naar een goede broker? start links de vergelijker. Wenst u gebruikt te maken van het platform en de diensten van Tradzster, dan kan u vanaf heden terecht bij: TradersOnly

> Meer over Tradzster

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.