Alex

Alex

Alex werd in 1999 opgericht en was hiermee de eerste online broker. Zij gingen de strijd aan met de traditionele banken. In 2007 werd Alex overgenomen door concurrent BinckBank.

Zeker na de overname door BinckBank is Alex zich meer op de kwaliteit van de dienstverlenING gaan richten, terwijl BinckBank zich meer gING profileren als prijsvechter. Alex probeert zich dan ook van andere online brokers te onderscheiden door het aanbieden van uitgebreide koersinformatie, cursussen en een gebruiksvriendelijke site.

Alex Algemeen

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.6 (6770 beoordelingen)

Info aanvragen

Alex Aandelen

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.7 (4660 beoordelingen)

Info aanvragen

Alex Derivaten

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.9 (3144 beoordelingen)

Info aanvragen

Nieuws over Alex

BinckBank heeft dankzij kostenbesparingen de resultaten over het tweede kwartaal kunnen verbeteren ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar. Dit maakte de online broker, actief onder de merken Binck en Alex, vandaag bekend.

Lees verder

23 juli 2013 - DFT.nl

BinckBank, het moederbedrijf van Binck en Alex, zal zich in de toekomst meer gaan focussen op beleggingsadvies. "Doe-het-zelf-beleggen is leuk en kan heel goed, maar je moet je altijd afvragen of je voldoende kennis in huis hebt", aldus de CEO Koen Beentjes op 7 Ditches TV.

Lees verder

10 mei 2013 - 7 Ditches

Er gaan geruchten dat de HSBC de internetbroker Binckbank zou willen overnemen. De koerswaarde van Binckbank, eigenaar van Binck en Alex, steeg op basis van deze geruchten vandaag ruim 12% op de Amsterdamse beurs.

Lees verder

8 mei 2013 - Brokertarieven.nl

Toename aantal transacties BinckBankDe online broker BinckBank, actief onder de namen Binck en Alex, heeft in het eerste kwartaal van het jaar zowel de winst als de omzet zien teruglopen. Het aantal transacties nam wel flink toe. De transactie-aantallen lagen ruim boven het niveau van de twee voorgaande kwartalen, maar konden het eerste kwartaal van 2012 niet evenaren.

Lees verder

22 april 2013 - Binck

Bortot verlaat BinckBankNick Bortot, man van het eerste uur en bestuurslid van BinckBank, zal de onderneming per 1 januari 2013 verlaten. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Lees verder

24 september 2012 - Binck

BinckBank: beleggers handelen minderNederlandse beleggers zijn terughoudender dan hun collega's in BelgiŽ en Frankrijk. Dat is de conclusie van Koen Beentjes van broker BinckBank maandag bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal van 2012.

Lees verder

23 april 2012 - BinckBank

Nieuwe tarieven bij AlexMet ingang van vandaag rekent Alex nieuwe tarieven voor haar diensten. Een maand geleden kondigde Alex al haar nieuwe tariefstructuur aan. De meeste klanten zullen hiervan profiteren.

Lees verder

2 april 2012 - BrokerTarieven

Alex kondigt nieuwe tarieven aanAlex gaat per 2 april 2012 haar tarieven volledig aanpassen. Een belegger bij Alex kan kiezen uit drie verschillende pakketten. Naast een basispakket voor de algemene belegger heeft Alex, op basis van het handelsgedag van haar klanten, een aandelentarief (zonder bewaarloon) en een derivatentarief (o.a. opties, Sprinters, Turbo's) samengesteld.

Lees verder

5 maart 2012 - Alex

Alex heeft haar minimumtarief voor opties afgeschaft. Tot 1 januari 2012 werd er nog een minimum van 11 euro in rekening gebracht bij een optie-order. Alex rekent Ä3 per optiecontract.

Lees verder

3 januari 2012 - BrokerTarieven.nl

Alex wint Gouden Stier 2011In de Posthoornkerk vond de 5e editie van de uitreiking van de Gouden Stier plaats. In 10 categorieŽn werden zowel publieksprijzen als vakjuryprijzen verdeeld. Alex won in de categorie 'Beste internetbroker'.

Lees verder

11 november 2011 - Gouden Stier 2011

Zoals we eerder al meldden, konden klanten van Alex en BinckBank de hele ochtend niet handelen vanwege softwareproblemen bij de broker. De VEB stelt de onderneming nu aansprakelijk voor geleden schade.

Lees verder

12 juli 2011 - VEB

Alle klanten van BinckBank en Alex kunnen sinds vanochtend kwart over negen niet handelen, vanwege een technische storing op het platform. Het is nog niet duidelijk wanneer dit zal zijn opgelost.

Lees verder

12 juli 2011 - BinckBank en Alex

Todays met tanks naar Binck,Alex (video)Als publiciteitsstunt kwam Today's Brokers vandaag met legervoertuigen op 'bezoek' bij Binckbank en Alex. Deze actie werd uitgevoerd om bekend te maken dat Today's Brokers als eerste broker de onafhankelijke vergelijker van BrokerTarieven.nl op hun site heeft geÔntegreerd.

Lees verder

31 mei 2011 - Today's Brokers

Today's Brokers wil vrede met Alex en BinckHet is al jaren oorlog in brokersland en alle brokers tonen op hun site een vergelijking die zogenaamd onafhankelijk is. Today's Brokers wil de eerste broker zijn die transparant prijzen vergelijkt tussen Šlle aanbieders, dus ook concurrenten. Als PR-stunt is Today's Brokers op 31 mei rond 12.00 uur met een colonne legervoertuigen op weg gegaan naar Alex en Binck.

Lees verder

31 mei 2011 - Today's Brokers

IEX kiest BinckBank als beste brokerDe website IEX heeft in het IEX/Netprofiler Internet Brokeronderzoek BinckBank uitgeroepen tot overall winnaar. BinckBank blijft met een (gemiddelde) eindscore van 7,6 de nummer twee, Lynx, net voor. Lynx schuift met een eindscore van 7,5 een plaatsje op ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder

25 mei 2011 - IEX

BinckBank heeft geprofiteerd van de onrust op de financiŽle markten als gevolg van de crises in het Midden-Oosten en de ramp in Japan. Het aantal transacties nam hierdoor in het eerste kwartaal van 2011 toe, waardoor de inkomsten hoger uitvielen dan een jaar eerder. De omzet groeide met 8 procent tot een kleine 50 miljoen euro.

Lees verder

26 april 2011 - BinckBank

BinckBank neemt belang in ThinkCapitalInternetbroker BinckBank, eigenaar van Binck ťn Alex, neemt een belang van 60 procent in ThinkCapital, een specialist op het gebied van trackers. Een trackers is een beleggingsproduct die een beursindex volgt. De trackers van ThinkCapital gaan via BinckBank gedistribueerd worden.

Lees verder

10 november 2010 - BinckBank

Met onmiddellijke ingang verdwijnen de kosten voor het overboeken van effectenportefeuilles bij BinckBank en Alex. Zij roepen daarnaast grootbanken op om dit voorbeeld te volgen. De bank wil hiermee de drempel om over te stappen naar een andere bank wegnemen.

Lees verder

24 juli 2010 - Alex en BinckBank

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.