Binck

Binck

Binck is de grootste, onafhankelijke Nederlandse online broker met een beursnoterING aan Euronext Amsterdam. De ondernemING heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje en heeft circa 526 Ftes in dienst (ultimo 2009).

Binck werd opgericht in 2000 en bediende eind 2009 meer dan 370.000 rekeningen. In 2007 heeft het concurrent Alex overgenomen. Ook na de overname is Binck zich blijven profileren als goedkope broker.

Als belegger bij Binck heeft u gratis de beschikkING over realtime koersinformatie van Euronext.

Binck Basic

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.7 (13572 beoordelingen)

Info aanvragen

Binck Active

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.9 (7268 beoordelingen)

Info aanvragen

Binck Fundcoach

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.1 (387 beoordelingen)

Info aanvragen

Nieuws over Binck

Beweegelijke beurzen helpen BinckBinckBank heeft het aantal transacties in de eerste helft van het jaar met 14 procent zien groeien tot 5 miljoen. Dat maakte de onlinebroker maandag bekend in een tussentijds handelsbericht.

Lees verder

27-07-2015 - De Financiële Telegraaf

Elk begin van het jaar gaat gepaard met tariefwijzigingen bij brokers. In 2014 gaat er ook weer veel veranderen, vooral vanwege de provisieverboden. Vooral de brokers die inzetten op de beleggingsfondsen hebben een forse aanpassing moeten doen. De nieuwe tarieven zijn vanaf heden ook bijgewerkt in de vergelijker op Brokertarieven.nl.

Lees verder

30 december 2013 - Brokertarieven.nl

BinckBank heeft dankzij kostenbesparingen de resultaten over het tweede kwartaal kunnen verbeteren ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar. Dit maakte de online broker, actief onder de merken Binck en Alex, vandaag bekend.

Lees verder

23 juli 2013 - DFT.nl

BinckBank, het moederbedrijf van Binck en Alex, zal zich in de toekomst meer gaan focussen op beleggingsadvies. "Doe-het-zelf-beleggen is leuk en kan heel goed, maar je moet je altijd afvragen of je voldoende kennis in huis hebt", aldus de CEO Koen Beentjes op 7 Ditches TV.

Lees verder

10 mei 2013 - 7 Ditches

Er gaan geruchten dat de HSBC de internetbroker Binckbank zou willen overnemen. De koerswaarde van Binckbank, eigenaar van Binck en Alex, steeg op basis van deze geruchten vandaag ruim 12% op de Amsterdamse beurs.

Lees verder

8 mei 2013 - Brokertarieven.nl

Toename aantal transacties BinckBankDe online broker BinckBank, actief onder de namen Binck en Alex, heeft in het eerste kwartaal van het jaar zowel de winst als de omzet zien teruglopen. Het aantal transacties nam wel flink toe. De transactie-aantallen lagen ruim boven het niveau van de twee voorgaande kwartalen, maar konden het eerste kwartaal van 2012 niet evenaren.

Lees verder

22 april 2013 - Binck

Donderdag 8 november vinden de uitreikingen van de Gouden Stier 2012 plaats. Met speciale aandacht volgen wij de categorie 'Beste broker'. Binck, Saxo Bank, Today's Brokers en Lynx zijn genomineerd voor deze Gouden Stier.

Lees verder

07 november 2012 - Gouden Stier

Bortot verlaat BinckBankNick Bortot, man van het eerste uur en bestuurslid van BinckBank, zal de onderneming per 1 januari 2013 verlaten. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Lees verder

24 september 2012 - Binck

Binck past tarieven aanBinck heeft vandaag aangekondigd haar tarieven op de schop te gooien. Naast toevoegen van een extra tariefgroep, wordt het bewaarloon voor de standaard beleggers afgeschaft.

Lees verder

10 september 2012 - Binck

Binck schrapt bewaarloonBinck schaft per 1 oktober het bewaarloon af. De laatste jaren was er veel te doen omtrent het bewaarloon en nu heeft ook Binck aangegeven deze niet standaard meer in rekening te brengen.

Lees verder

10 september 2012 - Binck

BinckBank breidt uit naar ItaliBinckBank heeft haar diensten uitgebreid naar Itali. Begin 2011 werd deze uitbreiding al aangekondigd. BinckBank is nu actief in Nederland, Belgi, Frankrijk, Itali en Spanje.

Lees verder

21 mei 2012 - BinckBank

BinckBank: beleggers handelen minderNederlandse beleggers zijn terughoudender dan hun collega's in Belgi en Frankrijk. Dat is de conclusie van Koen Beentjes van broker BinckBank maandag bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal van 2012.

Lees verder

23 april 2012 - BinckBank

BinckBank vergoedt 5 ton bij emissie ZiggoBinckBank heeft een fout gemaakt bij de beursgang van Ziggo. Hierdoor heeft een nog onbekend aantal particuliere beleggers geen aandelen Ziggo ontvangen. BinckBank betaalt 500.000 euro aan een aantal vermogensbeheerders ter compensatie.

Lees verder

21 maart 2012 - RTL Z

Sinds 16 februari kunnen beleggers bij Binck ook handelen in Amerikaanse opties. Binck hanteert voor de Amerikaanse opties dezelfde tarieven als voor Nederlandse opties. Andere brokers die Amerikaanse opties aanbieden zijn Lynx, Today's Brokers, TradersOnly en ABN AMRO.

Lees verder

24 februari 2012 - BrokerTarieven.nl

BeursBulletin heeft in hun brokeronderzoek BinckBank uitgeroepen tot beste broker. In het onderzoek werd vooral gekeken naar kwalitatieve eigenschappen. BeursBulletin roemt BinckBank om haar gebruikersvriendelijkheid en klantenservice.

Lees verder

9 november 2011 - BeursBulletin

BinckBank heeft in het derde kwartaal flink geprofiteerd van de volatiele markten. Dankzij een recordaantal transacties is de winst van BinckBank in het derde kwartaal gestegen naar 10,8 miljoen.

Lees verder

24 oktober 2011 - BinckBank

Zoals we eerder al meldden, konden klanten van Alex en BinckBank de hele ochtend niet handelen vanwege softwareproblemen bij de broker. De VEB stelt de onderneming nu aansprakelijk voor geleden schade.

Lees verder

12 juli 2011 - VEB

Alle klanten van BinckBank en Alex kunnen sinds vanochtend kwart over negen niet handelen, vanwege een technische storing op het platform. Het is nog niet duidelijk wanneer dit zal zijn opgelost.

Lees verder

12 juli 2011 - BinckBank en Alex

Todays met tanks naar Binck,Alex (video)Als publiciteitsstunt kwam Today's Brokers vandaag met legervoertuigen op 'bezoek' bij Binckbank en Alex. Deze actie werd uitgevoerd om bekend te maken dat Today's Brokers als eerste broker de onafhankelijke vergelijker van BrokerTarieven.nl op hun site heeft gentegreerd.

Lees verder

31 mei 2011 - Today's Brokers

Today's Brokers wil vrede met Alex en BinckHet is al jaren oorlog in brokersland en alle brokers tonen op hun site een vergelijking die zogenaamd onafhankelijk is. Today's Brokers wil de eerste broker zijn die transparant prijzen vergelijkt tussen lle aanbieders, dus ook concurrenten. Als PR-stunt is Today's Brokers op 31 mei rond 12.00 uur met een colonne legervoertuigen op weg gegaan naar Alex en Binck.

Lees verder

31 mei 2011 - Today's Brokers

IEX kiest BinckBank als beste brokerDe website IEX heeft in het IEX/Netprofiler Internet Brokeronderzoek BinckBank uitgeroepen tot overall winnaar. BinckBank blijft met een (gemiddelde) eindscore van 7,6 de nummer twee, Lynx, net voor. Lynx schuift met een eindscore van 7,5 een plaatsje op ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder

25 mei 2011 - IEX

BinckBank heeft geprofiteerd van de onrust op de financile markten als gevolg van de crises in het Midden-Oosten en de ramp in Japan. Het aantal transacties nam hierdoor in het eerste kwartaal van 2011 toe, waardoor de inkomsten hoger uitvielen dan een jaar eerder. De omzet groeide met 8 procent tot een kleine 50 miljoen euro.

Lees verder

26 april 2011 - BinckBank

Nieuwe website Binck verslechtert klanttevredenheidBinckBank heeft onlangs haar nieuwe website voor klanten gelanceerd. De klanten lijken echter nog niet gewend te zijn aan de nieuwe website en de waardering voor Binck is sinds de lancering van de site dan ook flink gedaald.

Lees verder

05 april 2011 - BinckBank

BinckBank wil naar ItaliBinckBank wil vanaf medio 2012 ook actief zijn als broker in Itali. De online beleggersbank is op dit moment actief in Nederland, Belgi en Frankrijk. In Itali is voor BinckBank, zo bleek na onderzoek van de broker, nog ruimte voor een nieuwe speler. Itali is een van de grootste beleggersmarkten van Europa.

Lees verder

7 februari 2011 - BinckBank

Volgens de Belgische krant De Tijd komt Keytrade Bank naar Nederland en hoopt het in het tweede kwartaal activiteiten op te starten. Keytrade is de grootste broker in Belgi en wil haar activiteiten gaan uitbreiden naar Nederland.

Lees verder

21 januari 2010 - Keytrade

BinckBank neemt belang in ThinkCapitalInternetbroker BinckBank, eigenaar van Binck n Alex, neemt een belang van 60 procent in ThinkCapital, een specialist op het gebied van trackers. Een trackers is een beleggingsproduct die een beursindex volgt. De trackers van ThinkCapital gaan via BinckBank gedistribueerd worden.

Lees verder

10 november 2010 - BinckBank

De samenwerking was al eerder aangekondigd, maar is nu officieel. BinckBank gaat de uitvoering en administratie van effectenorders uitvoeren voor klanten van SNS Bank.

Lees verder

30 september 2010 - BinckBank en SNS Bank

Met onmiddellijke ingang verdwijnen de kosten voor het overboeken van effectenportefeuilles bij BinckBank en Alex. Zij roepen daarnaast grootbanken op om dit voorbeeld te volgen. De bank wil hiermee de drempel om over te stappen naar een andere bank wegnemen.

Lees verder

24 juli 2010 - Alex en BinckBank

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.