Saxo Bank

Saxo Bank

Saxo Bank is een wereldwijde beleggingsbank met haar oorsprong in Denemarken. Sinds 2001 is de broker in het bezit van een Europese bankenstatus.

Saxo Bank biedt haar beleggers onder andere de mogelijkheid om te handelen aandelen, opties, trackers, turbo's en futures. Vooral voor de handel in Nederlandse aandelen en opties is Saxo Bank scherp geprijsd.

Saxo Bank Zelf beleggen

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.2 (440 beoordelingen)

Nieuws over Saxo Bank

Saxo Bank verlaagt tarieven aandelen AEXSaxo Bank heeft bekend gemaakt de transactiekosten voor aandelen AEX te verlagen. Deze aandelen kunnen verhandeld worden tegen 0,09% van de transactiewaarde, met een minimum van 5 euro.

Lees verder

09 november 2012 - Saxo Bank

Saxo Bank wint Gouden Stier 2012Saxo Bank is winnaar geworden van de Gouden Stier in de categorie Beste Broker. Jaarlijks reikt organisator Belegger.nl in verschillende categorieŽn de Gouden Stier uit. Bij de motivatie voor de nominaties, werd de zeer goede klantvriendelijkheid van Saxo Bank al genoemd.

Lees verder

8 november 2012 - Gouden Stier

Donderdag 8 november vinden de uitreikingen van de Gouden Stier 2012 plaats. Met speciale aandacht volgen wij de categorie 'Beste broker'. Binck, Saxo Bank, Today's Brokers en Lynx zijn genomineerd voor deze Gouden Stier.

Lees verder

07 november 2012 - Gouden Stier

Saxo Bank heeft per direct de minimum storting voor het openen van een rekening afgeschaft. Voorheen accepteerde Saxo Bank uitsluitend klanten die direct 2000 euro storten bij het openen van een rekening. Vanaf heden worden er geen eisen meer gesteld aan de eerste storting en is het voor iedereen mogelijk een rekening te openen.

Lees verder

30 augustus 2012 - Saxo Bank

Saxo Bank verlengt actieperiode optiesSaxo Bank heeft aangekondigd het actietarief voor opties langer te gaan hanteren. De transactiekosten voor indexopties blijven op 1 euro, in ieder geval tot en met september 2012. Daarna gaat het normale tarief van 1,50 euro gelden.

Lees verder

16 mei 2012 - Saxo Bank

Saxo Bank stunt met optietarievenSaxo Bank breidt haar aanbod verder uit en gaat ook opties aanbieden aan haar klanten. Vanaf 22 maart 2012 bieden ze opties aan op de AEX- en AMX-index, later dit jaar zullen daar ook aandelenopties aan toegevoegd worden. Het tarief voor een optiecontract is Ä1,50 en hiermee zijn ze de goedkoopste in de markt.

Lees verder

21 maart 2012 - Saxo Bank

Beleggers Belangen heeft Lynx verkozen tot winnaar in haar jaarlijkse brokeronderzoek. In het derde jaar dat Beleggers Belangen het brokeronderzoek uitvoert naar kosten, handelsmogelijkheden, gebruiksgemak en service, voltooit Lynx een hattrick. Today's Brokers en de nieuwkomers TradersOnly en Saxo Bank maken de top 4 compleet.

Lees verder

25 november 2011 - Beleggers Belangen

Saxo Bank heeft haar minimumtarief op aandelentransacties in Nederland verlaagd. Het minimumtarief is teruggebracht van 12 euro naar 5 euro. Hierdoor is Saxo Bank in veel gevallen de goedkoopste broker voor Nederlandse aandelentransacties.

Lees verder

1 september 2011 - Saxo Bank

Ook Microsoft gaat zich roeren op de markt voor online brokers. Samen met Saxo Bank is Microsoft de initiatiefnemer achter MSN Trader. MSN Trader gaat in eerste instantie van start in Engeland, maar Microsoft en Saxo Bank zijn van plan om het handelsplatform ook naar andere Europese landen uit te rollen.

Lees verder

08 november 2010

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.