Mijnbroker

Mijnbroker

Mijnbroker is inmiddels niet meer actief als broker in Nederland. Zij boden beleggers de mogelijkheid aan om te handelen op Euronext in Amsterdam, Brussel en Parijs. Per 1 januari 2013 heeft Mijnbroker haar activiteiten moeten staken.

Nieuws over Mijnbroker

Van Lanschot Bankiers heeft het handelsplatform uit de failliete boedel van Mijnbroker overgenomen. De private bank betaalde 200.000 euro voor het platform, zo blijkt uit het verslag van de curator.

Lees verder

6 augustus 2013 - Brisk Magazine

Mijnbroker heeft zich genoodzaakt gezien de activiteiten te moeten staken. Lynx heeft een overeenkomst gesloten met Mijnbroker om de klanten over te nemen. Met deze overeenkomst wordt het voor klanten van Mijnbroker makkelijk gemaakt om over te stappen en nieuwe klanten ontvangen een korting van Lynx.

Lees verder

16 december 2012 - Mijnbroker

Een kleine twee jaar na de start heeft Mijnbroker moeten besluiten zich terug te trekken uit de brokermarkt. De rechtbank in Haarlem heeft voorlopige surseance van betaling verleend aan Mijn Broker B.V. en de broker zal per 1 januari 2013 haar activiteiten staken. Dit meldt de broker op haar eigen website.

Lees verder

16 december 2012 - Mijnbroker

Mijnbroker introduceert spaarrekeningMijnbroker introduceert vandaag een spaarrekening voor haar beleggers. De
spaarrekening wordt ge´ntroduceerd met een rente van 1,5%. Beleggers houden vaak een deel van hun portefeuille cash aan op hun beleggingsrekening.

Lees verder

24 september 2012 - Mijnbroker

Mijnbroker verlaagt tarievenMijnbroker gaat vanaf 1 september haar tarieven verder verlagen. Het handelen in opties, futures en aandelen wordt hiermee goedkoper. Daarnaast introduceert Mijnbroker wel een activity fee.

Lees verder

15 augustus 2012 - Mijnbroker

Mijnbroker biedt vanaf 25 juni 2012 speeders en sprinters aan, die buiten Euronext om verhandeld worden. De hefboomproducten worden direct bij de uitgevende partij (resp. CITI en ING) verhandeld, waardoor Mijnbroker de tarieven lager kan houden dan als de handel via Euronext zou verlopen.

Lees verder

26 juni 2012 - Mijnbroker

Mijnbroker biedt handel in trackers aanMijnbroker heeft haar aanbod uitgebreid. Vanaf 16 januari 2012 kan er ook gehandeld worden in trackers genoteerd aan Euronext. Mijnbroker rekent hiervoor dezelfde tarieven als voor de handel in aandelen.

Lees verder

16 januari 2012 - Mijnbroker

Mijnbroker passeert Euronext voor sprintersVia het handelsplatform van Mijnbroker kan er nu rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van Euronext, gehandeld worden in sprinters en speeders. Dit moet de belegger besparen op kosten.

Lees verder

12 januari 2012 - Mijnbroker

Mijnbroker schrapt bewaarloonMijnbroker heeft aangekondigd het bewaarloon te schrappen. Voorheen rekenden zij nog 0,5% over het belegd vermogen, met een minimum van 40 euro per jaar. Deze kosten komen nu te vervallen. Hiermee volgen ze andere brokers als Lynx, Today's Brokers, TradersOnly en Saxo Bank.

Lees verder

13 september 2011 - Mijnbroker

MijnBroker zal vandaag bekend maken dat ze de transactiekosten op optie-transacties flink verlagen. Opties op de Euronext zullen nog maar 1,70 euro kosten. Hiermee opent de relatief nieuwe broker definitief de aanval.

Lees verder

27 april 2011 - MijnBroker

Mijnbroker opent beurs en gaat van startMijnbroker is sinds vandaag actief als broker op de Nederlandse markt. Eric de Bats, directeur van Mijnbroker, mocht vanochtend de Euronext in Amsterdam openen met het slaan op de gong. Hiermee werd ook het startsein gegeven voor Mijnbroker.

Lees verder

4 januari 2011 - Mijnbroker

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.