TradersOnly

TradersOnly

TradersOnly is een relatief nieuwe speler op de markt van brokers. Net als Lynx en Today's Brokers werken zij met het handelsplatform van Interactive Brokers. TradersOnly is opgericht door Maarten Verheyen en richt zich met name op de actievere belegger.

Beleggers bij TradersOnly kunnen handelen in aandelen, opties en futures. Net als bij Lynx en Today's Brokers, wordt er geen bewaarloon in rekenING gebracht en dient een handelaar uitsluitend transactiekosten te betalen over de transactie.

TradersOnly Zelf Beleggen

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.7 (604 beoordelingen)

Info aanvragen

Nieuws over TradersOnly

TradersOnly neemt Tradzster overCaesar Capital BV, actief als online broker onder de merknaam TradersOnly, heeft een overeenkomst getekend om het Tradzster handelsplatform over te nemen van Capital Intervest BV

Lees verder

Tradzster - 17/07/2014

De VEB heeft drie brokers, Lynx, Today's Brokers en TradersOnly, een brief gestuurd met het verzoek anders om te gaan met claimemissies. Een claimemissie is een bijzondere vorm van aandelenuitgifte, waarbij bestaande aandeelhouders het recht krijgen nieuwe aandelen met een korting te kopen.

Lees verder

17 mei 2013 - VEB

In navolging van Lynx heeft ook TradersOnly haar tarieven verlaagd. De tariefverlaging geldt voor AEX indexopties, Europese en Amerikaanse futures en de turbo's, speeders en sprinters.

Lees verder

6 november 2012 - TradersOnly

Op 1 november lanceert TradersOnly de challenge 'Maarten vs The Market'. De opzet is dat Maarten Verheyen, een van de oprichters van TradersOnly, met zijn prive-portefeuille 100.000 euro belegt op internationale beurzen om te bereiken wat in beleggerskringen wordt gezien als de ultieme, maar permanente uitdaging: het verslaan van de markt, in dit geval de Dow Jones beursindex.

Lees verder

29 oktober 2012 - TradersOnly

TradersOnly volgt prijsverlaging LynxTradersOnly heeft aangekondigd om de tariefsverlaging van Lynx te volgen. De tarieven op aandelen die in euro's staan genoteerd, zijn verlaagd van 0,14% naar 0,09% van de transactiewaarde.

Lees verder

24 april 2012 - TradersOnly

Beleggers Belangen heeft Lynx verkozen tot winnaar in haar jaarlijkse brokeronderzoek. In het derde jaar dat Beleggers Belangen het brokeronderzoek uitvoert naar kosten, handelsmogelijkheden, gebruiksgemak en service, voltooit Lynx een hattrick. Today's Brokers en de nieuwkomers TradersOnly en Saxo Bank maken de top 4 compleet.

Lees verder

25 november 2011 - Beleggers Belangen

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.