Today's Brokers

Today's Brokers

In 2002 richtte Cees Smit Today's Brokers op. Today's Brokers heeft, net als Lynx en TradersOnlhy, gekozen voor het handelsplatform van Interactive Brokers.

In januari 2016 werd de broker afdelING van Today's overgenomen door TradersOnly. Enkele maanden later in april werd de merknaam Today's geschrapt en gING men enkel verder onder de vlag van TradersOnly.

Nieuws over Today's Brokers

Fusie Today's Broker en Lynx gaat niet doorDe fusie tussen internetbrokers Today's Brokers en Lynx gaat definitief niet door. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft Lynx geen toestemming voor de fusie gegeven. In augustus 2013 werd bekend dat de twee brokers wilden fuseren. De deal was rond onder het regulair voorbehoud van goedkeuring door DNB.

Pas in november werd duidelijk dat DNB volgens Lynx geen toestemming wilde geven voor de overname. Algemeen directeur Cees Smit van Today's maakt het definitief niet doorgaan van de fusie nu bekend om zo duidelijkheid te scheppen voor de klanten en zakenpartners van Today's en verdere schade voor het bedrijf te voorkomen. "Het heeft ons geld gekost dat de fusie in de lucht bleef hangen. Potentiële klanten wachtten met overstappen naar Today's", zegt Smit.

De fusie had gestalte moeten krijgen door een overname door Lynx van alle aandelen van de Today's Groep. Die is nu van de baan. Lynx en Today's wilden fuseren om een sterkere positie op de markt voor internetbrokers in te nemen. Beide bedrijven gebruiken het handelsplatform van het Amerikaanse Interactive Brokers. Het samengaan van beide ondernemingen zou een aantal synergetische effecten voor de onderneming hebben gebracht.

Smit vindt het jammer dat de fusie niet doorgaat, maar benadrukt ook dat Today's sterk genoeg is om zelfstandig door te gaan. "Inmiddels heeft Today's weer een sterke groei gerealiseerd", aldus Smit. "De Amsterdamse Today's Groep biedt beleggers diverse diensten. Het bedrijf begon als actieve vermogensbeheerder en direct daarna als online broker (aan- en verkoop van effecten via een gebruiksvriendelijk handelsplatform tegen lage kosten). Dit zijn nog steeds de kernactiviteiten."

21 maart 2014 - Cashcow

Lynx is in een vergevorderd stadium om concurrent Today's Brokers over te nemen. Dat meldt het FD vandaag op haar website. De bedrijven moeten het nog eens worden over verschillende details, zoals de naam die het bedrijf zal voeren. Ook moet de toezichthouder nog akkoord geven.

Lees verder

16 augustus 2013 - FD

De VEB heeft drie brokers, Lynx, Today's Brokers en TradersOnly, een brief gestuurd met het verzoek anders om te gaan met claimemissies. Een claimemissie is een bijzondere vorm van aandelenuitgifte, waarbij bestaande aandeelhouders het recht krijgen nieuwe aandelen met een korting te kopen.

Lees verder

17 mei 2013 - VEB

Today's Brokers is als winnaar uit de bus gekomen in het brokeronderzoek van Beleggers Belangen. Doelgroep van dit onderzoek zijn particulieren die via de website van hun broker(s) zelf beleggen.

Update: rectificatie van Beleggers Belangen waarin Lynx tot winnaar wordt gekroond

Lees verder

26 november 2012 - Beleggers Belangen

Donderdag 8 november vinden de uitreikingen van de Gouden Stier 2012 plaats. Met speciale aandacht volgen wij de categorie 'Beste broker'. Binck, Saxo Bank, Today's Brokers en Lynx zijn genomineerd voor deze Gouden Stier.

Lees verder

07 november 2012 - Gouden Stier

Today's Brokers heeft vandaag haar tarieven op Europese aandelen ook verlaagd. In navolging van Lynx en TradersOnly, heeft ook Today's Brokers haar variabele tarief verlaagd van 0,14% naar 0,09%.

Lees verder

10 mei 2012 - Today's Brokers

Today's Brokers heeft op 5 januari 2012 haar nieuwe handelsplatform gelanceerd. Het platform heet Today's Comfort en is door middel van crowdsourcing tot stand gekomen. Het nieuwe platformm draait naast het professionele platform van Today's Brokers.

Lees verder

5 januari 2012 - Today's Brokers

Today's Brokers verlaagt tarieven op optiesToday's Brokers verlaagt per 2 december 2011 haar tarieven op opties en futures. Deze prijsverlaging geldt voor zowel aandelenopties als indexopties die worden verhandeld via Euronext. De prijs van deze producten zal worden verlaagd tot €1,90. De prijs van de futures op de AEX wordt verlaagd naar €2,90.

Lees verder

1 december 2011 - Today's Brokers

Beleggers Belangen heeft Lynx verkozen tot winnaar in haar jaarlijkse brokeronderzoek. In het derde jaar dat Beleggers Belangen het brokeronderzoek uitvoert naar kosten, handelsmogelijkheden, gebruiksgemak en service, voltooit Lynx een hattrick. Today's Brokers en de nieuwkomers TradersOnly en Saxo Bank maken de top 4 compleet.

Lees verder

25 november 2011 - Beleggers Belangen

Todays: beleggers wensen stabiliteit en gebruiksgemakSinds 11 augustus 2011 biedt Today's Brokers beleggers de mogelijkheid om mee te denken over het meest ideale handelsplatform. Inmiddels is duidelijk geworden dat gebruiksgemak en stabiliteit door de beleggers als belangrijkste factoren worden gezien.

Lees verder

1 september 2011 - Today's Brokers

Todays met tanks naar Binck,Alex (video)Als publiciteitsstunt kwam Today's Brokers vandaag met legervoertuigen op 'bezoek' bij Binckbank en Alex. Deze actie werd uitgevoerd om bekend te maken dat Today's Brokers als eerste broker de onafhankelijke vergelijker van BrokerTarieven.nl op hun site heeft geďntegreerd.

Lees verder

31 mei 2011 - Today's Brokers

Today's Brokers wil vrede met Alex en BinckHet is al jaren oorlog in brokersland en alle brokers tonen op hun site een vergelijking die zogenaamd onafhankelijk is. Today's Brokers wil de eerste broker zijn die transparant prijzen vergelijkt tussen álle aanbieders, dus ook concurrenten. Als PR-stunt is Today's Brokers op 31 mei rond 12.00 uur met een colonne legervoertuigen op weg gegaan naar Alex en Binck.

Lees verder

31 mei 2011 - Today's Brokers

IEX kiest BinckBank als beste brokerDe website IEX heeft in het IEX/Netprofiler Internet Brokeronderzoek BinckBank uitgeroepen tot overall winnaar. BinckBank blijft met een (gemiddelde) eindscore van 7,6 de nummer twee, Lynx, net voor. Lynx schuift met een eindscore van 7,5 een plaatsje op ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder

25 mei 2011 - IEX

Today’s Brokers start met turbo’s, speeders en sprinters. Per vandaag kunnen particuliere beleggers bij Today’s Brokers in deze instrumenten handelen. De tarieven zijn gelijk aan het handelen in aandelen, waardoor Today's scherpe tarieven kan aanbieden.

Lees verder

19 november 2010 - Today's Brokers

Vanaf vandaag verlaagt Today's Brokers haar transactiekosten voor Nederlandse aandelen-opties van €2 naar €1,75. Het betreft hier Nederlandse aandelen-opties, die nu verhandelt worden via Eurex. Zij passeren hiermee de Euronext.

Lees verder

03 september 2010 - Today's Brokers

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.