SNS

SNS

SNS Bank biedt ook een breed scala aan mogelijkheden voor de belegger. SNS Bank brengt naast transactiekosten de belegger ook bewaarloon in rekenING, hoewel ze dat zelf een all-in tarief noemen.

SNS Bank kent, net als vele andere traditionele banken, een bewaarloon. Dit in tegenstellING tot enkele online brokers. Voor effecten in het buitenland rekent SNS Bank zelfs een bewaarloon die het dubbele is van het bewaarloon voor binnenlandse effecten. Het all-in tarief is wel inclusief enkele provisies en mutatietarieven.

SNS Bank

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7.1 (2087 beoordelingen)

Nieuws over SNS

Elk begin van het jaar gaat gepaard met tariefwijzigingen bij brokers. In 2014 gaat er ook weer veel veranderen, vooral vanwege de provisieverboden. Vooral de brokers die inzetten op de beleggingsfondsen hebben een forse aanpassing moeten doen. De nieuwe tarieven zijn vanaf heden ook bijgewerkt in de vergelijker op Brokertarieven.nl.

Lees verder

30 december 2013 - Brokertarieven.nl

De samenwerking was al eerder aangekondigd, maar is nu officieel. BinckBank gaat de uitvoering en administratie van effectenorders uitvoeren voor klanten van SNS Bank.

Lees verder

30 september 2010 - BinckBank en SNS Bank

Vergelijk online brokers

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Bindex B.V. 2010 - 2015 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.