Rabobank

Rabobank

De Rabobank biedt voor de zelfbelegger drie verschillende producten aan, te weten Basis, Select en Actief. Twee pakketten gaan gepaard met een abonnementsvorm, maar kennen dan wel lagere transactiekosten.

Naast de transactiekosten en eventueel abonnementskosten betaalt een belegger bij de Rabobank ook het bewaarloon en regeltarief.

Nog niet alle transacties kunnen al via het online handelsplatform plaatsvinden. Transacties van obligaties en opties in enkele landen kan uitsluitend via het lokale Rabobank-kantoor. Maar uiteraard zijn de belangrijkste effecten en derivaten (te weten aandelen, obligaties, opties, futures en beleggingsfondsen) op de Nederlandse markt gewoon mogelijk.

Rabobank Basis

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 6.8 (6797 beoordelingen)

Rabobank Actief

Klantbeoordelingen
Beschikbare koersinformatiestarstarstarstarstar
Handelsmogelijkhedenstarstarstarstarstar
Gebruiksgemak handelssysteemstarstarstarstarstar
Klantvriendelijkheidstarstarstarstarstar
Gemiddeld rapportcijfer (max. 10): 7 (2560 beoordelingen)

Nieuws over Rabobank

Elk begin van het jaar gaat gepaard met tariefwijzigingen bij brokers. In 2014 gaat er ook weer veel veranderen, vooral vanwege de provisieverboden. Vooral de brokers die inzetten op de beleggingsfondsen hebben een forse aanpassing moeten doen. De nieuwe tarieven zijn vanaf heden ook bijgewerkt in de vergelijker op Brokertarieven.nl.

Lees verder

30 december 2013 - Brokertarieven.nl

Rabobank verwacht grote groei trackersDe Rabobank verwacht dat Nederlandse particulieren de komende jaren veel meer in trackers (ETF) zullen gaan beleggen. Vandaag kondigde Rabobank de lancering aan van het AMX Fund, een nieuwe tracker op de Nederlandse midcap AMX-Index.

Lees verder

9 december 2010 - Rabobank

Vergelijk online brokers

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Bindex B.V. 2010 - 2015 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.