Nieuws

ING-134x53.png" class="main">ProRealtime is voornamelijk bekend van haar Technische Analyse software.

Lees verder

ProRealtime

Na de overname van Today's door TradersOnly van begin dit jaar, verdwijnt de merknaam Today's.

Lees verder

TradersOnly

DeGiro deelde haar jaarcijfers over 2015 mee.
Het aantal transacties groeide van 1,9 miljoen tot 5,9 miljoen.

Lees verder

TradersOnly koopt na Tradzster ook de brokeractiviteiten van Today's Groep

Lees verder

TradersOnly

DeGiro schiet meteen in actie en reageert op de tarieven van ING/" title="iDealING" class="intern_link">iDealING.

Lees verder

ING/" title="iDealING" class="intern_link">iDealING is vanaf nu ook actief in Nederland en biedt gratis handelen aan op Euronext

Lees verder

Als doe het zelf belegger kan u niet meer terecht bij SNS-bank.

Lees verder

01/12/2015 - SNS

BrokerTarieven wenst DeGiro proficiat met haar Gouden Stier 2015

Lees verder

DeGiro directeur Gijs Nagel kondigde aan binnen 12 maanden DeZiro te lanceren.
Via DeZiro zouden beleggers gratis kunnen handelen in de grote aandelen.

Lees verder

01/09/2015 - DeGiro

Directeur retail van DeGiro, Gijs Nagels pleit in een opiniestuk voor gratis brokers. Is dat wel wenselijk?

Lees verder

19-08-2015 - IEX.nl

BinckBank heeft het aantal transacties in de eerste helft van het jaar met 14 procent zien groeien tot 5 miljoen. Dat maakte de onlinebroker maandag bekend in een tussentijds handelsbericht.

Lees verder

27-07-2015 - De Financi√ęle Telegraaf

De advertenties in het Financieel Dagblad waarin Broker DeGiro zich profileert als 100% broker, 80% goedkoper, zijn misleidend. Dat heeft de Reclame Code Commissie bepaald na een klacht van concurrent Lynx.

Lees verder

13-04-2015 - Financieel Dagblad

Particulieren die zelf beleggen, kunnen niet langer profiteren van de prijzenslag tussen onlinebrokers. De tarieven van de verschillende beleggingsplatforms zijn het afgelopen halfjaar niet verder gedaald.

Lees verder

FD - 13/03/2015

Keytrade Bank ziet onvoldoende groeimogelijkheden in de bomvolle Nederlandse markt voor online brokers en sluit derhalve zijn vestIGING in Rotterdam. Het bedrijf, dat onderdeel is van het Franse Crťdit Agricole, bood zijn klanten dinsdag aan hun handel te verhuizen naar de Belgische vestIGING.

Lees verder

De Telegraaf - 05/08/2014

Caesar Capital BV, actief als online broker onder de merknaam TradersOnly, heeft een overeenkomst getekend om het Tradzster handelsplatform over te nemen van Capital Intervest BV

Lees verder

Tradzster - 17/07/2014

De fusie tussen internetbrokers Today's Brokers en Lynx gaat definitief niet door. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft Lynx geen toestemmING voor de fusie gegeven. In augustus 2013 werd bekend dat de twee brokers wilden fuseren. De deal was rond onder het regulair voorbehoud van goedkeurING door DNB.

Pas in november werd duidelijk dat DNB volgens Lynx geen toestemmING wilde geven voor de overname. Algemeen directeur Cees Smit van Today's maakt het definitief niet doorgaan van de fusie nu bekend om zo duidelijkheid te scheppen voor de klanten en zakenpartners van Today's en verdere schade voor het bedrijf te voorkomen. "Het heeft ons geld gekost dat de fusie in de lucht bleef hangen. PotentiŽle klanten wachtten met overstappen naar Today's", zegt Smit.

De fusie had gestalte moeten krijgen door een overname door Lynx van alle aandelen van de Today's Groep. Die is nu van de baan. Lynx en Today's wilden fuseren om een sterkere positie op de markt voor internetbrokers in te nemen. Beide bedrijven gebruiken het handelsplatform van het Amerikaanse Interactive Brokers. Het samengaan van beide ondernemingen zou een aantal synergetische effecten voor de ondernemING hebben gebracht.

Smit vindt het jammer dat de fusie niet doorgaat, maar benadrukt ook dat Today's sterk genoeg is om zelfstandIG door te gaan. "Inmiddels heeft Today's weer een sterke groei gerealiseerd", aldus Smit. "De Amsterdamse Today's Groep biedt beleggers diverse diensten. Het bedrijf begon als actieve vermogensbeheerder en direct daarna als online broker (aan- en verkoop van effecten via een gebruiksvriendelijk handelsplatform tegen lage kosten). Dit zijn nog steeds de kernactiviteiten."

21 maart 2014 - Cashcow

Ook dit jaar publiceert VEB haar brokeronderzoek in samenwerkING met BrokerTarieven.
Na de komst van prijsbreker DeGiro lijkt de markt in bewegING te zijn gekomen.

Lees verder

19 maart 2014 - VEB.net

Met ingang van 18 februari lanceert Tradzster de volledige, eerste release van haar handelsplatform. Algemeen directeur, Robbert Boutkan, luidt hiervoor de gong.

Als nieuwe Nederlandse broker en handelsplatform zal Tradzster zich voornamelijk toeleggen op innovatie en functionaliteit. Tradzster is een handelsnaam van Capital Intervest BV en is als Nederlandse broker sinds eind 2013 actief met een geheel in eigen beheer ontwikkeld handelsplatform waarmee zowel handmatIG als automatisch wereldwijd belegd kan worden. Tradzster kenmerkt zich door innovatieve functionaliteit en is geschikt voor zowel de particuliere als professionele belegger.

Meer informatie vindt u op: www.Tradzster.com

Elk begin van het jaar gaat gepaard met tariefwijzigingen bij brokers. In 2014 gaat er ook weer veel veranderen, vooral vanwege de provisieverboden. Vooral de brokers die inzetten op de beleggingsfondsen hebben een forse aanpassING moeten doen. De nieuwe tarieven zijn vanaf heden ook bijgewerkt in de vergelijker op Brokertarieven.nl.

Lees verder

30 december 2013 - Brokertarieven.nl

Online broker Lynx heeft de Gouden Stier 2013 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks door website Belegger.nl uitgereikt in 9 categorieŽn. Lynx won in de categorie 'Broker'.

Lees verder

8 november 2013 - Gouden Stier 2013

Volgende pagina >
Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.