Nieuws

Keytrade Bank ziet onvoldoende groeimogelijkheden in de bomvolle Nederlandse markt voor online brokers en sluit derhalve zijn vestigING in Rotterdam. Het bedrijf, dat onderdeel is van het Franse Crťdit Agricole, bood zijn klanten dinsdag aan hun handel te verhuizen naar de Belgische vestigING.

Lees verder

De Telegraaf - 05/08/2014

Caesar Capital BV, actief als online broker onder de merknaam TradersOnly, heeft een overeenkomst getekend om het Tradzster handelsplatform over te nemen van Capital Intervest BV

Lees verder

Tradzster - 17/07/2014

De fusie tussen internetbrokers Today's Brokers en Lynx gaat definitief niet door. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft Lynx geen toestemmING voor de fusie gegeven. In augustus 2013 werd bekend dat de twee brokers wilden fuseren. De deal was rond onder het regulair voorbehoud van goedkeurING door DNB.

Pas in november werd duidelijk dat DNB volgens Lynx geen toestemmING wilde geven voor de overname. Algemeen directeur Cees Smit van Today's maakt het definitief niet doorgaan van de fusie nu bekend om zo duidelijkheid te scheppen voor de klanten en zakenpartners van Today's en verdere schade voor het bedrijf te voorkomen. "Het heeft ons geld gekost dat de fusie in de lucht bleef hangen. PotentiŽle klanten wachtten met overstappen naar Today's", zegt Smit.

De fusie had gestalte moeten krijgen door een overname door Lynx van alle aandelen van de Today's Groep. Die is nu van de baan. Lynx en Today's wilden fuseren om een sterkere positie op de markt voor internetbrokers in te nemen. Beide bedrijven gebruiken het handelsplatform van het Amerikaanse Interactive Brokers. Het samengaan van beide ondernemingen zou een aantal synergetische effecten voor de ondernemING hebben gebracht.

Smit vindt het jammer dat de fusie niet doorgaat, maar benadrukt ook dat Today's sterk genoeg is om zelfstandig door te gaan. "Inmiddels heeft Today's weer een sterke groei gerealiseerd", aldus Smit. "De Amsterdamse Today's Groep biedt beleggers diverse diensten. Het bedrijf begon als actieve vermogensbeheerder en direct daarna als online broker (aan- en verkoop van effecten via een gebruiksvriendelijk handelsplatform tegen lage kosten). Dit zijn nog steeds de kernactiviteiten."

21 maart 2014 - Cashcow

Ook dit jaar publiceert VEB haar brokeronderzoek in samenwerkING met BrokerTarieven.
Na de komst van prijsbreker DeGiro lijkt de markt in bewegING te zijn gekomen.

Lees verder

19 maart 2014 - VEB.net

Met ingang van 18 februari lanceert Tradzster de volledige, eerste release van haar handelsplatform. Algemeen directeur, Robbert Boutkan, luidt hiervoor de gong.

Als nieuwe Nederlandse broker en handelsplatform zal Tradzster zich voornamelijk toeleggen op innovatie en functionaliteit. Tradzster is een handelsnaam van Capital Intervest BV en is als Nederlandse broker sinds eind 2013 actief met een geheel in eigen beheer ontwikkeld handelsplatform waarmee zowel handmatig als automatisch wereldwijd belegd kan worden. Tradzster kenmerkt zich door innovatieve functionaliteit en is geschikt voor zowel de particuliere als professionele belegger.

Meer informatie vindt u op: www.Tradzster.com

Elk begin van het jaar gaat gepaard met tariefwijzigingen bij brokers. In 2014 gaat er ook weer veel veranderen, vooral vanwege de provisieverboden. Vooral de brokers die inzetten op de beleggingsfondsen hebben een forse aanpassING moeten doen. De nieuwe tarieven zijn vanaf heden ook bijgewerkt in de vergelijker op Brokertarieven.nl.

Lees verder

30 december 2013 - Brokertarieven.nl

Online broker Lynx heeft de Gouden Stier 2013 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks door website Belegger.nl uitgereikt in 9 categorieŽn. Lynx won in de categorie 'Broker'.

Lees verder

8 november 2013 - Gouden Stier 2013

De markt met brokers wordt verder uitgebreid met de komst van Tradzster. Deze nieuwe Nederlandse broker zegt zich vooral te willen richten op innovaties. Tradzster is een handelsnaam van Capital Intervest uit Tilburg.

Lees verder

1 november 2013 - Tradzster

Nederland is sinds vandaag een nieuwe online broker rijker: DeGiro. DeGiro maakt indruk met zeer scherpe tarieven. De ambities van de nieuwe speler zijn ook direct groot.

Lees verder

23 september 2013 - DeGiro

Lynx is in een vergevorderd stadium om concurrent Today's Brokers over te nemen. Dat meldt het FD vandaag op haar website. De bedrijven moeten het nog eens worden over verschillende details, zoals de naam die het bedrijf zal voeren. Ook moet de toezichthouder nog akkoord geven.

Lees verder

16 augustus 2013 - FD

Van Lanschot Bankiers heeft het handelsplatform uit de failliete boedel van Mijnbroker overgenomen. De private bank betaalde 200.000 euro voor het platform, zo blijkt uit het verslag van de curator.

Lees verder

6 augustus 2013 - Brisk Magazine

BinckBank heeft dankzij kostenbesparingen de resultaten over het tweede kwartaal kunnen verbeteren ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar. Dit maakte de online broker, actief onder de merken Binck en Alex, vandaag bekend.

Lees verder

23 juli 2013 - DFT.nl

De VEB heeft drie brokers, Lynx, Today's Brokers en TradersOnly, een brief gestuurd met het verzoek anders om te gaan met claimemissies. Een claimemissie is een bijzondere vorm van aandelenuitgifte, waarbij bestaande aandeelhouders het recht krijgen nieuwe aandelen met een kortING te kopen.

Lees verder

17 mei 2013 - VEB

BinckBank, het moederbedrijf van Binck en Alex, zal zich in de toekomst meer gaan focussen op beleggingsadvies. "Doe-het-zelf-beleggen is leuk en kan heel goed, maar je moet je altijd afvragen of je voldoende kennis in huis hebt", aldus de CEO Koen Beentjes op 7 Ditches TV.

Lees verder

10 mei 2013 - 7 Ditches

Er gaan geruchten dat de HSBC de internetbroker Binckbank zou willen overnemen. De koerswaarde van Binckbank, eigenaar van Binck en Alex, steeg op basis van deze geruchten vandaag ruim 12% op de Amsterdamse beurs.

Lees verder

8 mei 2013 - Brokertarieven.nl

De online broker BinckBank, actief onder de namen Binck en Alex, heeft in het eerste kwartaal van het jaar zowel de winst als de omzet zien teruglopen. Het aantal transacties nam wel flink toe. De transactie-aantallen lagen ruim boven het niveau van de twee voorgaande kwartalen, maar konden het eerste kwartaal van 2012 niet evenaren.

Lees verder

22 april 2013 - Binck

Mijnbroker heeft zich genoodzaakt gezien de activiteiten te moeten staken. Lynx heeft een overeenkomst gesloten met Mijnbroker om de klanten over te nemen. Met deze overeenkomst wordt het voor klanten van Mijnbroker makkelijk gemaakt om over te stappen en nieuwe klanten ontvangen een kortING van Lynx.

Lees verder

16 december 2012 - Mijnbroker

Een kleine twee jaar na de start heeft Mijnbroker moeten besluiten zich terug te trekken uit de brokermarkt. De rechtbank in Haarlem heeft voorlopige surseance van betalING verleend aan Mijn Broker B.V. en de broker zal per 1 januari 2013 haar activiteiten staken. Dit meldt de broker op haar eigen website.

Lees verder

16 december 2012 - Mijnbroker

Today's Brokers is als winnaar uit de bus gekomen in het brokeronderzoek van Beleggers Belangen. Doelgroep van dit onderzoek zijn particulieren die via de website van hun broker(s) zelf beleggen.

Update: rectificatie van Beleggers Belangen waarin Lynx tot winnaar wordt gekroond

Lees verder

26 november 2012 - Beleggers Belangen

Saxo Bank heeft bekend gemaakt de transactiekosten voor aandelen AEX te verlagen. Deze aandelen kunnen verhandeld worden tegen 0,09% van de transactiewaarde, met een minimum van 5 euro.

Lees verder

09 november 2012 - Saxo Bank

Volgende pagina >
Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Bindex B.V. 2010 - 2015 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.