Lynx wijzigt transactiekosten VS

Lynx heeft haar tarieven voor beleggen in VS en Canada aangepast. Het maximumbedrag voor de transactiekosten per order is geschrapt, maar daar tegenover staat een staffelkortING.

Amerikaanse aandelen:
Het maximale tarief van 1% op Amerikaanse aandelen vervalt. Daarvoor in de plaats gaat Lynx een staffel instellen. Voor de eerst 2.000 aandelen blijft Lynx USD 0,01 per aandeel rekenen. Voor het meerdere heeft Lynx het tarief naar USD 0,005 verlaagd. Het minimum blijft USD 5,00.

Canadese aandelen:
Het maximale tarief van 1% op Canadese aandelen vervalt. Daarvoor in de plaats gaat Lynx een staffel instellen. Voor de eerst 2.000 blijft Lynx CAD 0,02 per aandeel rekenen. Voor het meerdere leeft Lynx het tarief naar CAD 0,01 verlaagd. Het minimum wordt CAD 5,00.

De tariefwijzIGING kan zowel positief als negatief uitvallen voor uw beleggingskosten en is met name afhankelijk van het orderbedrag (aangezien voorheen een maximum was ingesteld).

25 augustus 2010 - Lynx

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.