Binck profiteert van wereldwijde crises

BinckBank heeft geprofiteerd van de onrust op de financiŽle markten als gevolg van de crises in het Midden-Oosten en de ramp in Japan. Het aantal transacties nam hierdoor in het eerste kwartaal van 2011 toe, waardoor de inkomsten hoger uitvielen dan een jaar eerder. De omzet groeide met 8 procent tot een kleine 50 miljoen euro.

Het drukke eerste kwartaal is gevolgd door een rustige start van het tweede kwartaal. "Zo druk als de beurs het eerste kwartaal was, zo is april tot nu toe een hele flauwe maand. Dat betekent dat het qua omzet minder is", zei bestuursvoorzitter Koen Beentjes in een toelichtING tegenover De Financiele Telegraaf.

Het aantal klanten nam in alle markten waar BinckBank actief is toe. In Nederland bedroeg de groei ten opzichte van het laatste kwartaal van 2010 3 procent, in BelgiŽ 9 procent en in Frankrijk 14 procent. BinckBank wil over ruim een jaar actief worden op de Italiaanse markt.

26 april 2011 - BinckBank

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.