IEX kiest BinckBank als beste broker

De website IEX heeft in het IEX/Netprofiler Internet Brokeronderzoek BinckBank uitgeroepen tot overall winnaar. BinckBank blijft met een (gemiddelde) eindscore van 7,6 de nummer twee, Lynx, net voor. Lynx schuift met een eindscore van 7,5 een plaatsje op ten opzichte van vorIG jaar.

BinckBank werd in 2010 ook door IEX uitgeroepen tot winnaar. Het verschil is echter wel kleiner geworden. De top 4 wordt verder gecompleteerd door Alex en Today's Brokers. ABN AMRO is op plek 5 de best beoordeelde grootbank.

In het klantenonderzoek van IEX is aan beleggers de vraag gesteld of zij over zouden willen stappen naar een andere broker. Opvallend is dat maar liefst 25,1% interesse heeft in een overstap. De belangrijkste reden voor een overstap is tamelijk voor de hand liggend, namelijk: de kosten.

25 mei 2011 - IEX

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.