Beleggen in opties wordt goedkoper

De handel in opties zal in de toekomst naar verwachtING goedkoper worden. Euronext kondigde afgelopen week aan de tarieven per 1 december stevIG te verlagen. Een rondgang van DFT langs verschillende brokers maakt duidelijk dat brokers dit naar verwachtING zullen doorgeven aan hun klanten.

Willemijn Welten van Today's Brokers:
"Daardoor kunnen wij onze klanten van de tariefsverlagING laten profiteren. Deze wordt overigens mogelijk niet geheel doorgegeven, aangezien wij momenteel niets verdienen aan de optiehandel via Euronext. Nu betalen klanten 2 per optiecontract bij Euronext en 1,75 per contract bij het alternatieve platform Eurex."

Jeroen Kramer van Lynx:
"Wij zijn van plan de tariefsverlagING volledIG door te geven. Voor een optie gaan onze klanten per 1 december dus 1,65 betalen, tegen nu 2,00."

Eric de Bats van Mijnbroker:
"Wij volgen de ontwikkelingen in de markt intensief en zullen de beslissING mede laten afhangen van wat Binckbank gaat doen. VoorlopIG lijkt het erop dat Binckbank voor wat betreft de overstap naar TOM alleen op scherpere spreads voor zijn klanten aanstuurt. Maar mogelijk gaan ze ook een tariefsverlagING doorvoeren. Wat ik wel kan zeggen, is dat we zeer concurrerend zullen blijven."

BinckBank en Rabobank wilden er nog niet veel over kwijt, maar zij zullen de markt scherp in de gaten houden.

27 oktober 2011 - DFT.nl

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.