Today's Brokers lanceert nieuw handelsplatform

Today's Brokers heeft op 5 januari 2012 haar nieuwe handelsplatform gelanceerd. Het platform heet Today's Comfort en is door middel van crowdsourcING tot stand gekomen. Het nieuwe platformm draait naast het professionele platform van Today's Brokers.

Op Jouwhandelsplatform.nl heeft Today's Brokers enkele maanden geluisterd naar de wensen en eisen van beleggers. Ook zijn er gebruikers in brainstormsessies rechtstreeks in gesprek gegaan met Today's Brokers. Uit de dialoog met gebruikers kwam naar voren dat gebruikersgemak en stabiliteit de belangrijkste eisen van een handelsplatform zijn. Ook bleek dat veel beleggers niet alle functionaliteiten van een professioneel handelsplatform gebruiken. Today's Brokers heeft deze input vertaald naar het nieuwe handelsplatform Today's Comfort.

Wilt u kennis maken met dit nieuwe handelsplatform? Vraag dan direct meer informatie aan bij Today's Brokers.

5 januari 2012 - Today's Brokers

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.