Nieuwe tarieven bij Alex

Met ingang van vandaag rekent Alex nieuwe tarieven voor haar diensten. Een maand geleden kondigde Alex al haar nieuwe tariefstructuur aan. De meeste klanten zullen hiervan profiteren.

Klanten moeten een keuze maken uit één van de drie pakketten: Algemene belegger, Aandelen belegger of Derivaten belegger. De laatste twee pakketten kent een abonnement van 9 euro per maand, maar daarmee kan het wel goedkoper handelen in resp. aandelen en derivaten.

Voor de Aandelen belegger gaat het tarief voor aandelen naar € 6,50 plus 0,12% van de orderwaarde. De Derivaten belegger kan profiteren bij handel in derivaten. De kosten voor opties gaat naar € 2,30 per contract. Turbo's, speeders en sprinters kunnen voor € 6,50 plus 0,12% van de orderwaarde verhandeld worden.

>> Wilt u de nieuwe tarieven van Alex vergelijken? Start de vergelijker.

2 april 2012 - BrokerTarieven

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.