BinckBank vergoedt 5 ton bij emissie Ziggo

BinckBank heeft een fout gemaakt bij de beursgang van Ziggo. Hierdoor heeft een nog onbekend aantal particuliere beleggers geen aandelen Ziggo ontvangen. BinckBank betaalt 500.000 euro aan een aantal vermogensbeheerders ter compensatie.

Volgens RTLZ hebben 10 tot 15 vermogensbeheerders die geld beheren voor particuliere beleggers geen aandelen kunnen kopen omdat de inschrijvingen door BinckBank verkeerd zijn aangeleverd bij ABN AMRO, dat de beursgang van Ziggo begeleidde.

Door de coulancebetalING van BinckBank kunnen gedupeerde beleggers worden gecompenseerd. Het is niet bekend om hoeveel individuele beleggers het gaat.
"Op het moment dat iets zich voordoet, moet je gelijk de koe bij de horens vatten om het probleem op te lossen. We zijn blij dat het nu is opgelost", aldus een woordvoerder van BinckBank.

21 maart 2012 - RTL Z

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.