Wat is BrokerTarieven.nl?

Banken en online brokers brengen allen kosten in rekenING voor het handelen in effecten en derivaten, zoals aandelen en opties. Bij BrokerTarieven.nl kan de gebruiker zeer eenvoudIG de tarieven van de verschillende brokers met elkaar vergelijken. De gebruiker voert zijn of haar handelsgedrag in, waarna het systeem berekent wat de kosten zouden zijn bij de verschillende brokers. ErvarING leert dat de verschillen zeer groot kunnen zijn.

De tariefstructuren van brokers zijn vaak complex en ondoorzichtIG, waardoor het voor de belegger haast onmogelijk is om goed te gaan vergelijken. In de tariefstructuren wordt vaak gebruik gemaakt van een minimum en maximum, verschillende valuta, retourprovisies en staffelkortingen. Veel brokers brengen niet alleen transactiekosten in rekenING bij de belegger, maar ook andere kosten, zoals een bewaarloon en een regeltarief. Dit maakt het voor de belegger allemaal steeds onoverzichtelijker. De belegger kan op BrokerTarieven.nl daarom eenvoudIG zijn gegevens over zijn handelsgedrag invoeren, waarna de jaarlijkse kosten per broker worden uitgerekend. De vergelijkING vindt dan ook plaats op basis van prijs, aangevuld met een beoordelING van klanten van deze broker.

Welke brokers worden vergeleken?

BrokerTarieven.nl vergelijkt de tarieven van brokers waarmee online gehandeld kan worden. Momenteel worden de volgende brokers in de vergelijkING meegenomen:
- ABN AMRO
- Alex
- BinckBank
- DeGiro
- ING/" title="iDealING" class="intern_link">iDealING
- IG Markets
- ING
- Lynx
- Rabobank
- Saxo Bank
- TradersOnly

Welke kosten worden meegenomen in vergelijkING?

BrokerTarieven.nl berekent alle kosten om in jaarlijkse kosten en in euro's. De volgende kosten worden hierin meegenomen:
- bewaarloon
- brokerkosten
- orderkosten
- regeltarief
- retourprovisie
- transactiekosten

BrokerTarieven.nl biedt beleggers de mogelijkheid om de verschillende brokers te vergelijken. Met verschillende brokers hebben we een samenwerkING waardoor er bij hen informatie aangevraagd kan worden. Het is niet mogelijk om via onze site direct een rekenING te openen.
BrokerTarieven.nl is geheel onafhankelijk en ontvangt pas een vergoedING van een broker wanneer een bezoeker hier informatie aanvraagt. In onze vergelijker worden ook brokers meegenomen waar niet direct informatie aangevraagd kan worden via BrokerTarieven.nl.

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.