In de pers

Ons onderzoek naar de kosten die beleggers kwijt zijn aan hun broker heeft flinke aandacht gekregen in de pers. Met name de besparing van ruim 700 euro die gedaan kan worden pikten veel media op.

Lees verder

22 mei 2013 - BrokerTarieven.nl

De bekendmaking van Saxo Bank dat ook zij opties gaan bieden, was aanleiding voor De Financiele Telegraaf om hier aandacht aan te besteden. Voor het artikel werd Jorrit Baerends, oprichter van BrokerTarieven, enkele vragen gesteld.

Lees verder

22 maart 2012 - DFT

In het FD stond 15 maart een kort interview met Jorrit Baerends, oprichter van BrokerTarieven.nl. Dit naar aanleiding van het onderzoek van de VEB naar de kosten van brokers.

Lees verder

15 maart 2012 - FD

In het VEB-brokeronderzoek 2012 werd Jorrit Baerends, oprichter en eigenaar van BrokerTarieven.nl, gevraagd om zijn visie te geven over de markt.

Lees verder

15 maart 2012 - BrokerTarieven.nl

Ons onderzoek naar de klanttevredenheid bij brokers, is aan bod gekomen in verschillende media. Media zoals De Financiele Telegraaf, Belegger.nl, Beurs.nl en VEB berichtten hierover.

Lees verder

20 december 2011 - BrokerTarieven

De tariefsverlaging van Euronext vanaf 1 december zorgt binnen een paar dagen voor prijsverlagingen bij drie brokers. Beleggers profiteren. Afgelopen vrijdag werd al bekend dat de prijsvechters Lynx en Today's hun tarieven voor Nederlandse opties en futures hebben verlaagd.

Lees verder

5 december 2011 - VEB

Veel particuliere beleggers investeren het liefst in aandelen en laten obligaties links liggen. Dit blijkt uit de jaarlijkse Beleggingsportefeuille Monitor van de vergelijkingssite brokertarieven.nl. In dit onderzoek zijn de gegevens van 10,000 particuliere beleggers geanalyseerd, er is vooral gekeken naar de opbouw van een beleggingsportefeuille.

Lees verder

17 maart 2011 - Belegger.nl

Aandelen blijven onder beleggers de populairste beleggersvorm. Beleggers kopen deze effecten vooral voor de lange termijn. Actieve handel vindt vooral plaats in futures en opties.

Lees verder

17 maart 2011 - VEB

De Nederlandse belegger blijft vooral een aandelenbelegger. Ruim 80% van de beleggers heeft aandelen in het bezit. Dat blijkt uit een onderzoek van Brokertarieven.nl naar het beleggingsgedrag.

Lees verder

17 maart 2011 - De Financiele Telegraaf

Ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder brokers heeft veel aandacht in media gekregen. Zo besteedden onder andere De Telegraaf, Nu.nl, IEX.nl, RTL Z en ANP aandacht aan het onderzoek.

Lees verder

14 december 2010 - BrokerTarieven.nl

Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.