Nieuws

BrokerTarieven is de onafhankelijke website om de tarieven van Brokers te vergelijken.

Lees verder

VergelijkBrokers.nl

Trackers populairder dan obligaties
Trackers en beleggingsfondsen hebben flink aan populariteit gewonnen in 2013. Inmiddels heeft al ruim 10% van de particuliere beleggers trackers opgenomen in de portefeuille. Hiermee is het een populairdere beleggingsvorm geworden dan obligaties. Dit is één van de conclusies van de jaarlijkse Beleggingsportefeuille Monitor van vergelijkingssite BrokerTarieven.nl.

Lees verder

21 juni 2013 - BrokerTarieven.nl

Beleggers betalen vaak onbewust teveel voor hun eigen broker
Elke belegger zou gemiddeld € 701,76 kunnen besparen op zijn broker. In de afgelopen jaren is het verschil tussen de verschillende brokers steeds verder toegenomen. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BrokerTarieven.nl. In dit onderzoek zijn voor 7000 beleggers de kosten bij hun huidige broker geanalyseerd, maar ook bij alle andere brokers. Uiteindelijk is voor elke belegger een goedkoopste broker vast te stellen.

Lees verder

21 mei 2013 - BrokerTarieven.nl

Ook dit jaar heeft de VEB samen met Brokertarieven.nl het jaarlijkse brokeronderzoek gepubliceerd. Opvallend is dat dit jaar brokers de tarieven weer verder hebben verlaagd. De kostenverschillen tussen dure en goedkope banken en brokers zijn groter geworden.

Lees verder

21 maart 2013 - BrokerTarieven.nl

Binck kent de hoogste tevredenheid onder haar klanten. Klanten waarderen de online broker gemiddeld met een 7,6. Nieuwkomer TradersOnly bezet met een 7,5 de tweede plaats. Dit blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek bij brokers van BrokerTarieven.nl aan de hand van ruim 8.000 klantbeoordelingen.

Lees verder

21 december 2012 - BrokerTarieven.nl

Orderbedragen aandelen stijgen flink
04 oktober 2012 – De stijgende koersen in het afgelopen jaar hebben particuliere beleggers weer vertrouwen gegeven. Beleggers plaatsten beduidend hogere orders dan in 2011, terwijl het aantal transacties nagenoeg gelijk bleef. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van vergelijkingssite BrokerTarieven.nl.

Lees verder

04 oktober 2012 - BrokerTarieven.nl

Beleggers kunnen in Nederland kiezen uit vele verschillende brokers. In de zoektocht naar de goedkoopste broker kunnen beleggers kiezen uit specifieke internetbrokers (de online brokers) en de grote banken. Maar hoe vind je als belegger de goedkoopste broker?

Lees verder

BrokerTarieven.nl

Particuliere beleggers zijn in vergelijkING met vorIG jaar een stuk minder actief geweest op de beurs. In alle onderzochte beleggingsvormen nam het aantal transacties af. Daar tegenover staat dat opties en hefboomproducten het afgelopen jaar door meer beleggers in de portefeuille is opgenomen. Dat blijkt uit het onderzoek onder ruim 10.000 beleggers voor de Beleggingsportefeuille Monitor 2012 van vergelijkingssite BrokerTarieven.nl.

Lees verder

19 april 2012 - BrokerTarieven.nl

Beleggen met geleend geld kan eenvoudIG door krediet op te nemen van de effectenrekenenING. De debetrente kan flink verschillen tussen de verschillende brokers, zo blijkt uit onderzoek van de VEB.

Lees verder

6 maart 2012 - VEB

Verschillen tussen brokers nemen verder toe
Jaarlijks zijn beleggers veel geld kwijt aan hun broker, maar zij zouden hier 655 euro op kunnen besparen. Slechts een klein percentage van de beleggers heeft echter de keuze gemaakt voor de voor hen goedkoopste broker. Dit blijkt uit een onderzoek van BrokerTarieven.nl, waarin het handelsgedrag van 5500 beleggers is geanalyseerd. In vergelijkING met vorIG jaar is het kostenverschil tussen de brokers verder toegenomen.

Lees verder

1 februari 2012 - BrokerTarieven.nl

Beleggers zijn in 2011 beduidend minder tevreden over hun broker dan in 2010. Alex kent in 2011 de hoogste klanttevredenheid, gevolgd door BinckBank. BinckBank was in 2010 nog duidelijk de winnaar, maar is afgezakt naar de tweede plaats. BinckBank voelt nu ook de hete adem van Lynx en Today's Brokers. Dit blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek bij brokers van BrokerTarieven.nl aan de hand van ruim 6.000 klantbeoordelingen.

Lees verder

20 december 2011 - BrokerTarieven.nl

De handel in opties zal in de toekomst naar verwachtING goedkoper worden. Euronext kondigde afgelopen week aan de tarieven per 1 december stevIG te verlagen. Een rondgang van DFT langs verschillende brokers maakt duidelijk dat brokers dit naar verwachtING zullen doorgeven aan hun klanten.

Lees verder

27 oktober 2011 - DFT.nl

De dalende koersen hebben het afgelopen jaar de particuliere belegger weggejaagd van de beurs. In de afgelopen 12 maanden hebben beleggers door de aanhoudende mailaise de waarde van hun beleggingen flink zien afnemen, reden voor particuliere beleggers om flink te verkopen. Hun belegd vermogen is bijna gehalveerd. Handelen in opties bleef wel populair. Dit blijkt uit een onderzoek van vergelijkingssite BrokerTarieven.nl.

Lees verder

28 september 2011 - BrokerTarieven.nl

Beleggen via internet is afgelopen jaar nauwelijks goedkoper geworden bij gevestigde aanbieders. Het zijn de nieuwe toetreders die stunten met prijzen. Daarmee is duidelijk dat er nog ruimte is om de kosten van beleggen te verlagen. Dat zijn enkele conclusies uit het jaarlijkse onderzoek naar de kosten van beleggen via internet, die de VEB in samenwerkING met BrokerTarieven.nl heeft uitgevoerd.

Lees verder

28 mei 2011 - VEB & BrokerTarieven.nl

BrokerTarieven is de grens over gegaan. Om beleggers ook de mogelijkheid te geven om Belgische brokers te vergelijken, is vandaag de website BrokerTarieven.be gelanceerd.

Lees verder

12 april 2011 - BrokerTarieven.be

Aandelen zijn nog veruit de meest populaire beleggingsvorm bij particuliere beleggers. Ruim 80% van de beleggers bezit aandelen, maar handelt er vervolgens weinIG in. Derivaten als futures, opties en hefboomproducten nemen de meeste transacties voor hun rekenING. Dat blijkt uit het onderzoek onder ruim 10.000 beleggers voor de Beleggingsportefeuille Monitor 2011 van BrokerTarieven.nl.

Lees verder

17 maart 2011 - BrokerTarieven.nl

Een turbo is gebaseerd op een onderliggende waarde en geeft beleggers de mogelijkheid om met een hefboom te beleggen. De verschillende onderliggende waarden kunnen aandelen, beursindices, valuta, obligaties, grondstoffen (commodities) en beleggingsfondsen zijn.

Lees verder

BrokerTarieven.nl

De tarieven voor het handelen in Amerikaanse aandelen is misschien wel het minst overzichtelijk. Naast de meeste brokers die gewoon een percentage over het orderbedrag aan transactiekosten rekenen, zijn er ook brokers die een tarief per aandeel hanteren. Deze twee verschillende berekeningen kunnen de verschillen tussen de brokers erg groot maken.

Lees verder

BrokerTarieven.nl

Beleggers bij BinckBank zijn het meest tevreden over hun broker. Klanten van BinckBank beoordelen de broker gemiddeld met een 7,8. BinckBank wordt op de voet gevolgd door Lynx en Alex. Today's Brokers completeert de eerste vier met een 7,4. Dit blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van BrokerTarieven.nl onder ruim 12.000 beleggers.

Lees verder

BrokerTarieven.nl

Jaarlijks vindt in de RAI in Amsterdam de Dag van de Belegger plaatst. Dit jaar zal ook BrokerTarieven.nl aanwezIG zijn. Op zaterdag 27 november zal Jorrit Baerends, oprichter van BrokerTarieven.nl, een presentatie geven over de kosten die gepaard gaan met beleggen.

Lees verder

25 november 2010 - VEB

Volgende pagina >
Button

Over BrokerTarieven.nl

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u goedkoopste broker kunt kiezen.

> Naar BrokerTarieven.nl

Copyright © Nasam bvba 2010 - 2016 - Google+

Brokertarieven.nl scoort een 9.1 van 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen.